Éjjeli béke

by mizukiyana

Cím: Éjjeli béke
Szerző: yana-chan
Korhatár:
Korhatár nélkül
Fandom:
Bleach
Műfaj:
félperces
Szereplők:
Hisagi-san, Kira
Figyelmeztetés:
erősen yaoi jellegű, de elvileg nem akart az lenni.
Állapot: Befejezett
Levésve: 2010.10.09. 1:14 (rászoktam a pontos dátumozásra.)

Csillagok ezer sziporkázó fénypászmája pöttyözte a mélykéken a földre boruló égboltot. Az enyhe szellő, ami borzongatóan kúszott be a ház mögötti tornácon ülő két shinigami shihakushouja alá, friss harmat illatát hordozta magán. Kira fázósan felhúzta a vállait, karjait maga köré fonta, ciánkék szemével pedig tovább fürkészte a sötétséget.
– Kira… – Hisagi hangja elhalt a másik neve után. Nem is igazán tudta mit mondjon, csak azért szólalt meg, hogy a másik rá figyeljen egy kicsit. Mikor a szőke tincsekkel keretezett arc végre felé fordult, hálás mosolydarabka költözött a szája szegletébe.
– Hisagi-san?
Kira kérdő tekintettel nézett az idősebb shinigamira. Ám Hisagi még mindig nem válaszolt. Lassú mozdulattal odébb helyezkedett, végigdőlt a faborítású talajon, és Kira maga alá húzott térdeire fektette a fejét. Hosszú, jóleső sóhaj hagyta el a tüdejét. Izuru kissé bosszúsan megforgatta a szemeit, ezzel ellentétben viszont hosszú ujjai máris a férfi puha, fekete fürtjeit simították. Sokadik alkalom, hogy Hisagi tovább dolgozik a kelleténél, és nála köt ki éjjel, teljesen kimerülten. Ám valahogy mégis kellemes ez ilyenkor.
A sápadt hold fénye beletükröződött az elégedett, világos szemekbe, ahogy az arcán egy szórakozott mosoly tűnt fel. A másik oldalán heverő haorit megszokott mozdulattal terítette a lassan álomba szenderülő shinigamira, vigyázva, hogy ne ébressze fel. Oda sem figyelve végighúzta a kezét a karján, hogy utána újra visszatérjen az ében tincsekhez. Hisagi halk lélegzetvételeit elvitte az újból bekukkantó szellő, Kira pedig az apró mosollyal az ajkán pillantott fel a fénylő pontokra az égen. Az alvó hadnagyból békesség sugárzott, ami őt is eltöltötte, és azzal a megnyugtató gondolattal játszott, hogy a másiknak legalább álmában megadatik az, ami amúgy nem a harccal telő mindennapok során.

Reklámok